Om oss

bfd
Barnas Fotballdag er en festdag for alle barn i fotballens tegn. Et gratis arrangement der alle barn i alderen 6-16 år kan delta og i tillegg vinne flotte premier. Vi fyller Torget i Trondheim med oppblåsbare baner, shootout, fotballbowling og andre aktiviteter der man kan teste seg selv eller rett og slett bare kose seg med fotball.

Barnas Fotballdag arrangeres av Fotball Media Event A/S som også driver nettstedet www.tronderfotball.no. Tanken bak arrangementet er å gi barna en festdag i fotballens tegn og hvor er det bedre å gjøre det enn i hjertet av Trondheim?

Barnas Fotballdag ble arrangert for første gang i 2012 og er i ferd med å bli en tradisjon vi ønsker å ta vare på og ikke minst utvikle.
Fra og med 2016 ønsker vi å utvide konseptet og har i tillegg til å avtalt flere arrangement (Orkanger og Stjørdal) gått ut til klubbene i Midt Norge med et tilbud om å kunne arrangere sin egen Barnas Fotballdag for barna i sin klbb og området rundt.

Da vil man kunne leie konseptet og gjennomføre sin egen Barnas Fotballdag og sålangt har følgende klubber inngått avtale med oss: Trondheims-Ørn, Nardo, Byåsen, Hitra og Klæbu. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på 48507859 hvis din klubb ønsker denne muligheten eller om dere har noen spørsmål.

Når klubben arrangerer betaler man en leiesum, men har all inntekt på sponsorer og kiosksalg under sitt eget arrangement - et arrangement som er klappet og klart med aktiviteter, scorecards, pressedekning og profilering.